Dank jullie wel voor deze onvergetelijke 15e editie!

16-06-2024 | 17:40

We kunnen het bijna niet geloven: de 15e editie van de Nacht van de Vluchteling zit erop! Wat hebben we ervan genoten, en dan vooral van jullie: onze deelnemers. Die dwars door de avond of nacht al die kilometers af hebben gelegd. Zelfs de regen kon jullie niet stoppen! Wij zouden niet trotser kunnen zijn.  

Met wel 7000 deelnemers was dit de grootste Nacht van de Vluchteling tot nu toe! Fantastisch om te zien dat zoveel mensen solidair zijn met en zich inzetten voor mensen op de vlucht, waar ook ter wereld.  

Jullie hebben flink je best gedaan om al die kilometers te laten sponsoren. Samen hebben we het record bedrag van ruim 1.600.000 euro bij elkaar gelopen! Een ontzettend mooi bedrag waar we jullie (en jullie sponsoren) heel dankbaar voor zijn. Het maakt echt een verschil, dit jaar voor onze noodhulpprojecten in Afghanistan, Tsjaad, Irak en DR Congo.  

De eerste beelden van de Nacht zijn binnen en staan alvast in dit fotoalbum. Deze wordt de komende dagen nog aangevuld. Luist hier de interviews van onze reporters terug, die de hele Nacht de leukste gesprekken met jullie hebben gehad.   

Met halfopen ogen genieten wij nog even na van de mooiste Nacht van het jaar. Kom lekker bij, zorg goed voor elkaar, en hopelijk zien we jullie volgend jaar weer bij de 16e editie van de Nacht van de Vluchteling, op 14-15 juni 2025. Maar voor nu: slaap lekker. 😊 

 
%handtekening%

Ps. De teller tikt nog door tot 1 september, dus ook die laatste donaties binnenhalen kan nog!  
Made with by Kentaa
Delen